Новітня гібридна форма столового винограду оригинатора Павлівського Е.Г. дозріває в умовах південного сходу України в першій декаді серпня, 100-110 днів від розпускання бруньок до товарної зрілості урожаю. Кущі сильно рослі або могутньо рослі. Тип квітки двостатевий.
Грона конічні. Середньо рихлі, дуже нарядні, ефектне розташування ягід в гронах - "їжачком". Маса грон від 700 до 1200 р.
Ягоды за кольором насичено червоного або темно червоного кольору, удлиненно- сосковидної форми до 5-тисм., з перехопленням в середині, іноді із злегка підігнутим кінчиком. Маса ягід 14-16 р. М'якуш щільний, м'ясистий, гармонійного смаку. Шкірка тонка, при їжі не відчувається. Ягоди стійкі до розтріскування.
Урожай добре зберігається на кущі до одного місяця. Дозрівання лози рання і хороша.
Зважаючи на мале поширення форми характеристики стійкості до грибкових хвороб і морозу вивчаються. Цей опис попередній, надалі буде уточняться і доповняться.
Особливості форми (за первинними спостереженнями) : рання, виключно приваблива форма на вигляд і формі.